Synonyms Quiz-1

1. Which is a synonym of inundate?

(a). flood
(b). lose
(c). pick
(d). hide

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of irascible?

(a). repulsive
(b). thick
(c). brave
(d). cranky

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of iteration?

(a). event
(b). version
(c). holiday
(d). memory

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of scrupulous?

(a). honorable
(b). careless
(c). smart
(d). late

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of pugnacious?

(a). aggressive
(b). toxic
(c). hateful
(d). chilly

Show Answer

Answer. a

6. Which is a synonym of lachrymose?

(a). tearful
(b). quirky
(c). noisy
(d). wild

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of purported?

(a). blessed
(b). relieved
(c). advanced
(d). supposed

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of scrumptious?

(a). negative
(b). whole
(c). risky
(d). delicious

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of sarcastic?

(a). cutting
(b). soft
(c). deceptive
(d). casual

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of proxy?

(a). service
(b). tunnel
(c). boat
(d). agent

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!