Synonyms Quiz-2

1. Which is a synonym of urbane?

(a). typical
(b). cultured
(c). excited
(d). windy

Show Answer

Answer. b

2. Which is a synonym of unsavory?

(a). hard-hearted
(b). immoral
(c). proven
(d). forgiving

Show Answer

Answer. b

3. Which is a synonym of nomenclature?

(a). name
(b). role
(c). preservation
(d). payment

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of trifling?

(a). direct
(b). poetic
(c). unimportant
(d). ratty

Show Answer

Answer. c

5. Which is a synonym of vacillate?

(a). originate
(b). jump
(c). waver
(d). disappear

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of nominal?

(a). hulking
(b). dramatic
(c). noteworthy
(d). minimal

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of otiose?

(a). useless
(b). steady
(c). delicate
(d). additional

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of tier?

(a). lesson
(b). class
(c). length
(d). need

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of thwart?

(a). stop
(b). push
(c). bear
(d). twist

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of notwithstanding?

(a). since
(b). during
(c). after
(d). despite

Show Answer

Answer. d

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!