Synonyms Quiz-31

1. Which is a synonym of Consummation?

  1. ultimate completion
  2. act of forgiveness
  3. commencement
  4. unfulfillment

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of Privy?

  1. revealed
  2. uncocealed
  3. secretive
  4. unaware

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of Emancipate?

  1. make a solemn declaration
  2. imprison
  3. correct morally
  4. incarcerate
  5. set free

Show Answer

Answer. e

4. Which is a synonym of Brazen?

  1. melodramatic
  2. shamefaced
  3. modest
  4. shameless
  5. humble

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of Cajole?

  1. discourage
  2. persuade
  3. disenchant
  4. dissuade
  5. craze

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of Rigid?

  1. unreliable
  2. hard
  3. inexact
  4. voluminous
  5. irresolute

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of Acronym?

  1. poem of sorrow
  2. pen name used by an author
  3. similar meaning
  4. word formed from an abbreviation

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of Nascent?

  1. initial
  2. withering
  3. shrinking
  4. dying

Show Answer

Answer. a

9. Which is a synonym of Debonair?

  1. pleasant and gracious
  2. inelegant
  3. undebonair
  4. uncharming

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of Bald?

  1. decorated
  2. hirsute
  3. clothed
  4. unadorned

Show Answer

Answer. d

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!