Synonyms Quiz-41

1. Which is a synonym of Abortive?

  1. familiar
  2. fruitful
  3. financing
  4. efficient
  5. unsuccessful

Show Answer

Answer. e

2. Which is a synonym of Barge?

  1. to swell
  2. to oppose
  3. to brag
  4. to thrust forward

Show Answer

Answer. b

3. Which is a synonym of Fiasco?

  1. miracle
  2. failure
  3. accomplishment
  4. triumph

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of Tour de force?

  1. long journey
  2. show of force
  3. feat of skill
  4. spectacle

Show Answer

Answer. c

5. Which is a synonym of Bridle?

  1. encouragement
  2. liberation
  3. show anger
  4. criticise

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of Augury?

  1. dispute
  2. omen
  3. altar
  4. place of refuge

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of Pensive?

  1. affectionate
  2. negligent
  3. uncaring
  4. given to quiet reflection

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of Licentious?

  1. innocent
  2. immoral
  3. chaste
  4. controlled

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of Devoid?

  1. stupid
  2. complete
  3. filled
  4. lacking

Show Answer

Answer. d

10. Which is a synonym of Irk?

  1. to annoy
  2. to make a wry face
  3. delight
  4. appease

Show Answer

Answer. a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!