Synonyms Quiz-8

1.Which is a synonym of EXTRAVAGANCE?

  1. Dainty
  2. Troop
  3. Waste
  4. Saving

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of EXTROVERT?

  1. Mean
  2. Social
  3. Nonsense
  4. Bandit

Show Answer

Answer. b

3. Which is a synonym of ELOQUENCE?

  1. Fluency
  2. Halting
  3. Demolish
  4. Volatile

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of ECSTASY?

  1. Careless
  2. Despair
  3. Depression
  4. Overjoy

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of EVASION?

  1. Gift
  2. Pretext
  3. Action
  4. Defence

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of FASCINATION?

  1. Modern
  2. Greed
  3. Attraction
  4. Repulsion

Show Answer

Answer. c

57. Which is a synonym of FATHOM?

  1. Extent
  2. Narrow
  3. Fruitful
  4. Comprehend

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of FRIGHTFUL?

  1. Graceful
  2. Terrible
  3. Pleasant
  4. Majestic

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of FIDELITY?

  1. Loyality
  2. Defiance
  3. Equality
  4. Wealth

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of FANATICAL?

  1. Autocrat
  2. Clever
  3. Open Minded
  4. Narrow minded

Show Answer

Answer. d

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!