Synonyms Quiz-9

1. Which is a synonym of GLAMOROUS?

  1. Polite
  2. Sweet
  3. Fascinating
  4. Suitable

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of GRUMBLE?

  1. Growl
  2. Proficient
  3. Forceful
  4. Request

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of GLUT?

  1. Kindness
  2. Overflow
  3. Restrain
  4. Bright

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of GARRULOUS?

  1. Loquacious
  2. Quiet
  3. Reserved
  4. Harmony

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of HABITAL?

  1. Dispute
  2. Territory
  3. Obstacle
  4. Urbande

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of HAUGHTY?

  1. Arrogant
  2. Greedy
  3. Sweet
  4. Nonsence

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of HEREDITARY?

  1. Scarcity
  2. Future
  3. By Chance
  4. Ancestral

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of HERMIT?

  1. Coward
  2. Monk
  3. Theive
  4. Highhearted

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of HOMAGE?

  1. Tribute
  2. Party
  3. Voyage
  4. Fairness

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of HUSBANDRY?

  1. Illicit
  2. Unlawful
  3. Business
  4. Agriculture

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!