Synonyms Quiz-16

1. Which is a synonym of QUAINT?

  1. Odd
  2. Normal
  3. Common
  4. Inferior

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of QUACK?

  1. Discharge
  2. Exhausted
  3. Knave
  4. Upright

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of QUASH?

  1. Secret
  2. Permit
  3. Withhold
  4. Revoke

Show Answer

Answer. d

4. Which is a synonym of QUEER?

  1. Strange
  2. Common
  3. Danger
  4. Sullen

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of RUTHLESS?

  1. Compose
  2. Compassionate
  3. Savage
  4. Lenient

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of RUSTIC?

  1. Quarrelsome
  2. Rural
  3. Urban
  4. Refined

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of REVERENCE?

  1. Respect
  2. Dishonour
  3. Affront
  4. Revoke

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of RESENTMENT?

  1. Joyous
  2. Cheer
  3. Wrath
  4. Pleasure

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of REPUGNANT?

  1. Agree
  2. Offensive
  3. Tasteful
  4. Disagree

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of REDRESS?

  1. Revoke
  2. Retribution
  3. Harm
  4. Remedy

Show Answer

Answer. d

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!