Synonyms Quiz-28

1. Which is a synonym of Contingency?

  1. improbability
  2. definiteness
  3. autonomous
  4. condotioanlity

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of Baroque?

  1. unadorned
  2. undecorated
  3. polished
  4. transformed
  5. highly ornate

Show Answer

Answer. e

3. Which is a synonym of Cacophony?

  1. type of telephone
  2. applause
  3. discordant
  4. rooster
  5. dance

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of Give up?

  1. stop doing
  2. withstand
  3. distribute
  4. receive
  5. hold out

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of Handful?

  1. lot
  2. few, little
  3. mass
  4. powerless
  5. useful

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of Antiquated?

  1. forward-looking
  2. modern
  3. obsolete
  4. existing since old times

Show Answer

Answer. c

7. Which is a synonym of Credence?

  1. credit
  2. assurance
  3. faithlessness
  4. misgiving

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of Facade?

  1. personality
  2. character
  3. hilly view
  4. front of a building

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of Incision?

  1. closure
  2. closing
  3. cut
  4. indecisiveness

Show Answer

Answer. c

10. Which is a synonym of Fusillade?

  1. unwarranted aggression
  2. sustained outburst of criticism
  3. excitement
  4. confusion

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!