Synonyms Quiz-38

1. Which is a synonym of Wreak?

  1. to emit an unpleasant odour
  2. neglect
  3. to inflict
  4. ignore

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of Cryptic?

  1. straightforward
  2. a puzzle
  3. obvious
  4. precise

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of Placate?

  1. to make sure
  2. aggravate
  3. to pacify
  4. irritate

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of Meddle?

  1. overlook
  2. stay out of
  3. facilitate
  4. interfere

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of Deplete?

  1. make greater
  2. augment
  3. to exhaust
  4. expand

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of Viaduct?

  1. leave
  2. bridge
  3. pipe
  4. railroad

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of Reminiscent?

  1. forgetful
  2. remembrance
  3. oblivious
  4. deserving to be remembered

Show Answer

Answer. b

8. Which is a synonym of Malediction?

  1. a curse against someone
  2. omen
  3. blessing
  4. a closing prayer

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of Incidence?

  1. whole
  2. stubbornness
  3. anecdotes
  4. the range of occurrence

Show Answer

Answer. d

10. Which is a synonym of Skip?

  1. introduce
  2. take on
  3. overlook
  4. stay

Show Answer

Answer. c

11. Which is a synonym of Bucolic?

  1. intoxicated
  2. rustic
  3. healthy
  4. citified
  5. sick

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *