Synonyms Quiz-15

1. Which is a synonym of OBSTINATE?

  1. Confident
  2. Confusing
  3. Stubborn
  4. Obedient

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of PUNGENT?

  1. Sharp
  2. Mild
  3. Palatable
  4. Impede

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of PUERILE?

  1. Arrogant
  2. Excited
  3. Wise
  4. Childish

Show Answer

Answer. d

4. Which is a synonym of PROSCRIBE?

  1. Solicit
  2. Prohibit
  3. Permit
  4. Paucity

Show Answer

Answer. b

5. Which is a synonym of PROFLIGATE?

  1. Huge
  2. Hard working
  3. Immoral
  4. Ethical

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of PRESUMPTUOUS?

  1. Mellow
  2. Arrogant
  3. Modest
  4. Bashful

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of PIQUE?

  1. Displeasure
  2. Pleasure
  3. Rejoice
  4. Common

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of PERTNESS?

  1. Impudence
  2. Petulance
  3. Petulance
  4. Willing

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of PERIL?

  1. Ordinary
  2. Safety
  3. Caution
  4. Danger

Show Answer

Answer. d

10. Which is a synonym of PLACID?

  1. Plain
  2. Calm
  3. Hostile
  4. Volatile

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *