Synonyms Quiz-37

1. Which is a synonym of Spew?

  1. take up liquids
  2. throw in water
  3. to come forth in a flush
  4. split

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of Sozzled?

  1. drunk
  2. moderate
  3. culturad
  4. burning

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of Rookie?

  1. expert
  2. professional
  3. a new recruit
  4. an old man

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of Dissolute?

  1. repulsive
  2. respectful
  3. virtuous
  4. immoral

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of Patron?

  1. venerable old man
  2. one who gives encouragement to others
  3. antagonist
  4. detractor

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of Presage?

  1. to foretell
  2. make ready
  3. assume
  4. consider

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of Attrition?

  1. attraction
  2. happiness
  3. strengthening
  4. decline

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of Incessant?

  1. extreme
  2. intermittent
  3. co-operative
  4. occasional
  5. continue

Show Answer

Answer. e

9. Which is a synonym of Obscure?

  1. unknown
  2. straightforward
  3. rampant
  4. unmysterious
  5. perceptible

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of Fictitious?

  1. flattering
  2. truthful
  3. false
  4. genuine

Show Answer

Answer. c

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!