Synonyms Quiz-17

1. Which is a synonym of RAZE?

  1. Happy
  2. Destroy
  3. Build
  4. Annoy

Show Answer

Answer. b

2. Which is a synonym of RAPTURE?

  1. Friendly
  2. Disappoint
  3. Sorrow
  4. Ecstasy

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of RANCOUR?

  1. Persist
  2. Destroy
  3. Malice
  4. Regards

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of SYCOPHANT?

  1. Servile
  2. Loyal
  3. Scarce
  4. Piece

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of SUPERFICIAL?

  1. Filmsy
  2. Deep
  3. Profound
  4. Fragile

Show Answer

Answer. a

6. Which is a synonym of STUPOR?

  1. Constant
  2. Consciousness
  3. Feeling
  4. Lethargy

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of SQUALID?

  1. Original
  2. Attractive
  3. Clear
  4. Filthy

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of SLANDER?

  1. Dirty
  2. Mock
  3. Despise
  4. Exalt

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of SHREWD?

  1. Soiled
  2. Artful
  3. Thoughtless
  4. Simple

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of SAUCY?

  1. Clever
  2. Humble
  3. Brazen
  4. Meek

Show Answer

Answer. c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!