Synonyms Quiz-5

1. Which is a synonym of BARBAROUS?

  1. Complex
  2. Dread
  3. Boor
  4. Broke

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of BENEVOLENCE?

  1. Kindness
  2. Adopt
  3. Secure
  4. Greetings

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of BLASPHEMOUS?

  1. Convict
  2. Gather
  3. Impious
  4. Pious

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of BUOYANT?

  1. Joyful
  2. Sad
  3. Angry
  4. Clever

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of BRITTLE?

  1. Partner
  2. Like iron
  3. Tough
  4. Fragile

Show Answer

Answer. d

6. Which is a synonym of BUSTLE?

  1. Flurry
  2. Calm
  3. Charm
  4. Enjoyful

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of BAFFLE?

  1. Regard
  2. Scorn
  3. Perplex
  4. Confound

Show Answer

Answer. c

8. Which is a synonym of CAJOLE?

  1. Like
  2. Warn
  3. Tempt
  4. Assure

Show Answer

Answer. c

9.Which is a synonym of CAMOUFLAGE?

  1. Aggressive
  2. Deception
  3. Vigilant
  4. Honour

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of COMPASSIONATE?

  1. Crazy
  2. Merciful
  3. Complex
  4. Hatred

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!