Synonyms Quiz-7

1. Which is a synonym of DESPICABLE?

  1. Blessing
  2. Shameless
  3. Shameful
  4. Ruin

Show Answer

Answer. b

2. Which is a synonym of DEARTH?

  1. Majestic
  2. Sensible
  3. Scarcity
  4. Pattern

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of DESPAIR?

  1. Collapse
  2. Hopeful
  3. New idea
  4. Terrible

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of DISMAY?

  1. Brave
  2. Stranger
  3. Hopeful
  4. Disappoint

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of DWARF?

  1. Document
  2. Elf
  3. Excess
  4. Forgive

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of DEPLORE?

  1. Annals
  2. Seize
  3. Applaud
  4. Complain

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of DECIPHER?

  1. Clear
  2. Revive
  3. Interpret
  4. Distort

Show Answer

Answer. c

8. Which is a synonym of DAUNT?

  1. Clever
  2. Frighten
  3. Vague
  4. Lapse

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of EMANCIPATE?

  1. Liberate
  2. To put in cage
  3. Proud
  4. Collect

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of EMINENT?

  1. Famous
  2. Less Known
  3. Kind
  4. Cruel

Show Answer

Answer. a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *