Synonyms Quiz-6

1. Which is a synonym of CONCEAL?

  1. Harvest
  2. To explore
  3. Clear
  4. Obscure

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of CONTEMPORARY?

  1. Recent
  2. Old
  3. Sort of dance
  4. Hindrance

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of COWARDICE?

  1. Thankful
  2. Fear
  3. Brave
  4. Fighter

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of CREDULOUS?

  1. Joyous
  2. Interpret
  3. Trusting
  4. Interest

Show Answer

Answer. c

5. Which is a synonym of CONTEMPT?

  1. Confined
  2. Disregard
  3. Regard
  4. Praise

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of CONSENT?

  1. Object
  2. Agree
  3. Praise
  4. Suffer

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of CHASTISE?

  1. Success
  2. Failure
  3. Punish
  4. Encourage

Show Answer

Answer. c

8. Which is a synonym of CESSATION?

  1. Complain
  2. Despise
  3. Continuit
  4. Pause

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of CALUMNY?

  1. Defamation
  2. Praise
  3. Endow
  4. Brevity

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of CIRCUMLOCUTION?

  1. Mock
  2. Jeer
  3. Redundancy
  4. Directness

Show Answer

Answer. c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!