Synonyms Quiz-40

1. Which is a synonym of Ravish?

  1. misuse
  2. uphold
  3. disenchant
  4. disgust

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of Banal?

  1. philosophical
  2. intelligent
  3. headless
  4. sharp
  5. commonplace

Show Answer

Answer. e

3. Which is a synonym of Remorse?

  1. vehement
  2. meannes
  3. repentance
  4. good conscience
  5. voluble

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of Inconsequential?

  1. subsequent
  2. worthwhile
  3. preceding
  4. important
  5. insignifiant

Show Answer

Answer. e

5. Which is a synonym of Damp squib?

  1. short, shrill cry
  2. an old technique
  3. unsuccessful attempt
  4. insignificant happening

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of Acumen?

  1. quickness of insight
  2. misunderstanding
  3. misinterpretation
  4. abundance

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of Soporific?

  1. invigorating
  2. soothing
  3. stimulating
  4. awake

Show Answer

Answer. b

8. Which is a synonym of Sonorous?

  1. bring
  2. loud
  3. sleepy
  4. heavy

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of Intrepid?

  1. selfish
  2. afraid
  3. timid
  4. fearless

Show Answer

Answer. d

10. Which is a synonym of Osmosis?

  1. abrupt ending
  2. gradual acceptance
  3. crowded
  4. slow recovery

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!