Synonyms Quiz-29

1. Which is a synonym of Respite?

  1. short break
  2. commencement
  3. fatigue
  4. continuation

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of Effusion?

  1. compensation
  2. threatening
  3. exclamation
  4. pouring forth
  5. shocking

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of Boisterous?

  1. restrained
  2. conflicting
  3. solemn
  4. testimonial
  5. vociferous

Show Answer

Answer. e

4. Which is a synonym of Rejoice?

  1. rebuild
  2. be sad
  3. lighten
  4. delight
  5. rename

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of Ideal?

  1. civilised
  2. problematic
  3. model to be followed
  4. pragmatic
  5. useless

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of Appellation?

  1. beginning
  2. ghost
  3. ultimate solution
  4. a nick name or title

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of Duplicity?

  1. double-dealing
  2. repetition
  3. truthfulness
  4. constancy

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of Implicate?

  1. make clear
  2. conceal
  3. involve
  4. exonerate

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of Apposite?

  1. foolish
  2. appropriate
  3. painful
  4. highly unpleasant

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of Enigma?

  1. reply
  2. lowest point
  3. puzzling
  4. sharp
  5. praise

Show Answer

Answer. c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *