Synonyms Quiz-39

1. Which is a synonym of Penchant?

  1. disability
  2. eagerness
  3. impartiality
  4. like

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of Hansom?

  1. two-wheeled carriage
  2. man’s clock
  3. Elaborate serving dish
  4. gardening tool

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of Repugnance?

  1. affection
  2. admiration
  3. esteem
  4. disinclination

Show Answer

Answer. d

4. Which is a synonym of Estrange?

  1. alienate
  2. engage
  3. combine
  4. to become puzzling

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of Whim?

  1. actuality
  2. fancy
  3. seriousness
  4. desire

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of Obstreperous?

  1. calm
  2. cheerful
  3. obstinate
  4. noisy

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of Prone?

  1. straight
  2. thrown forward
  3. disease
  4. upright

Show Answer

Answer. b

8. Which is a synonym of Swan/song?

  1. the first work of a man
  2. a piece of music
  3. the last work of a man
  4. a poem

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of Expertise?

  1. skill
  2. art of expressing
  3. inadequacy
  4. entertainment

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of Flagging?

  1. energized
  2. growing weak
  3. refreshed
  4. hesitation

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!