Synonyms Quiz-42

1. Which is a synonym of Accolade?

  1. fruit
  2. balcony
  3. outer garments
  4. drink
  5. honour

Show Answer

Answer. e

2. Which is a synonym of Benign?

  1. injurious
  2. gentle
  3. malignant
  4. unfriendly
  5. favourable

Show Answer

Answer. b

3. Which is a synonym of Candid?

  1. experienced
  2. frank
  3. deceitful
  4. secretive
  5. dishonest

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of Ingenious?

  1. misleading
  2. clever at inventing
  3. alarm
  4. unresourceful
  5. dumb

Show Answer

Answer. b

5. Which is a synonym of Deterrent?

  1. defence
  2. encouragement
  3. incentive
  4. restraint of action

Show Answer

Answer. d

6. Which is a synonym of Culinary?

  1. creative
  2. distasteful
  3. to do with cookery
  4. inadequate

Show Answer

Answer. c

7. Which is a synonym of Precipitous?

  1. very steep
  2. calm
  3. exact
  4. gradual

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of Trumpery?

  1. possessions
  2. useless argument
  3. sense
  4. rubbish

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of Compunction?

  1. happiness
  2. regret
  3. no remorse
  4. disdain

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of Vendetta?

  1. feud
  2. agreement
  3. friendship
  4. harmony

Show Answer

Answer. a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!