Synonyms Quiz-26

1. Which is a synonym of Hybrid?

  1. division
  2. purebred
  3. crossbred
  4. unmixed

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of Amoral?

  1. uninvolved
  2. immoral
  3. innocent
  4. controlled

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of Rectify?

  1. bear
  2. correct
  3. validate
  4. destroy

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of Parasite?

  1. a loss of motion
  2. blessing
  3. disease
  4. one that clings

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of Eulogistic?

  1. unmannerly
  2. wanderer
  3. reproachful
  4. insulting
  5. praising

Show Answer

Answer. e

6. Which is a synonym of Nostalgic?

  1. indolent
  2. diseased
  3. homesick
  4. soothing

Show Answer

Answer. c

7. Which is a synonym of Largesse?

  1. hindrance
  2. unkindness
  3. malevolence
  4. liberal

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of Cite?

  1. withhold
  2. quote
  3. point out with a finger
  4. forget

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of Elude?

  1. to evade
  2. encounter
  3. clear up
  4. encourage

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of Disparage?

  1. shallow
  2. sanction
  3. overestimate
  4. undervalue

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!