Synonyms Quiz-36

1. Which is a synonym of Sadistic?

  1. humane
  2. merciful
  3. given to deriving pleasure from inflicting pain on others
  4. gentle

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of Concert?

  1. musical performance
  2. disagreement
  3. disharmony
  4. agreement

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of Beguile?

  1. repulse
  2. disenchant
  3. to charm
  4. to become shy

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of Abjure?

  1. run off secretly
  2. allow
  3. disscuss
  4. emphasize
  5. renounce

Show Answer

Answer. e

5. Which is a synonym of Ghastly?

  1. comforting
  2. horrible
  3. useless
  4. delightful

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of Open?

  1. sordid
  2. restricted
  3. confused
  4. frank
  5. unavailable

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of Reiterate?

  1. repeat
  2. take back
  3. frustrate
  4. receipt
  5. illustrate

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of Incentive?

  1. deterrent
  2. stimulation
  3. beginning
  4. objective
  5. prevention

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of Catharsis?

  1. dirtying
  2. informal discussion
  3. outlet for strong emotions
  4. sudden happening

Show Answer

Answer. c

10. Which is a synonym of Braggadocio?

  1. empty boasting
  2. sad plight
  3. bribery
  4. misadventure

Show Answer

Answer. a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.