Synonyms Quiz-18

1. Which is a synonym of SANGUINE?

  1. Healthy
  2. Pessimistic
  3. Hopeful
  4. Depressed

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of TYRO?

  1. Beginner
  2. Proficient
  3. Connoisseur
  4. Peaceful

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of TRITE?

  1. Oppress
  2. Recent
  3. Proper
  4. Stale

Show Answer

Answer. d

4. Which is a synonym of THRONG?

  1. Crowd
  2. Peace
  3. Handful
  4. Timid

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of TENACIOUS?

  1. Calm
  2. Fragile
  3. Unstable
  4. Dogged

Show Answer

Answer. d

6. Which is a synonym of TABOO?

  1. Prohibit
  2. Permit
  3. Consent
  4. Impure

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of USURP?

  1. Punish
  2. Forgive
  3. Grant
  4. Seize

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of UNCOUTH?

  1. Inelegant
  2. Pure
  3. Skilful
  4. Graceful

Show Answer

Answer. a

9. Which is a synonym of UMBRAGE?

  1. Resentment
  2. Amity
  3. Esteem
  4. Sympathy

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of VOUCH?

  1. Disqualify
  2. Reliable
  3. Roving
  4. Endorse

Show Answer

Answer. d

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!