Synonyms Quiz-30

1. Which is a synonym of Baleful?

  1. virtous
  2. advantageous
  3. deadly
  4. auspicious

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of Rash?

  1. unthoughtful
  2. afraid
  3. mediated
  4. discreet
  5. reflective

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of Bowdlerize?

  1. to take out words that might be considered improper
  2. use unnecessary strength
  3. give firmness to
  4. cut into two or more separate parts

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of Avocation?

  1. boredom
  2. vocation
  3. profession
  4. a main occupation

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of Fastidious?

  1. overconfidence
  2. undemanding
  3. finicky
  4. uncareful

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of Gargoyle?

  1. garish
  2. stone spout
  3. vile
  4. golden eagle

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of Upheaval?

  1. harmony
  2. miracle
  3. radical change
  4. slow change

Show Answer

Answer. c

8. Which is a synonym of Compulsion?

  1. freedom
  2. liberty
  3. license
  4. being compelled

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of Proscribe?

  1. banish
  2. prescribe
  3. permit
  4. compliment

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of Incitement?

  1. hindrance
  2. stir up
  3. noise
  4. stimulate

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!