Synonyms Quiz-3

1. Which is a synonym of ABANDON?

  1. Try
  2. Join
  3. Keep with
  4. Forsake

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of ABDICATE?

  1. Join
  2. Search
  3. Abandon
  4. Advance

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of ABSOLUTE?

  1. Division
  2. Complete
  3. Small
  4. Half

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of ABSTAIN?

  1. Refrain
  2. Ingest
  3. Take in
  4. Consume

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of ACCORD?

  1. Confer
  2. Refusal
  3. Dissension
  4. Opposition

Show Answer

Answer. a

6. Which is a synonym of ACQUAINT?

  1. Withhold
  2. Conceal
  3. Familiarise
  4. Risky

Show Answer

Answer. c

7. Which is a synonym of AGGRAVATE?

  1. Decline
  2. Acquire
  3. Excited
  4. Irritate

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of ALTRUISTIC?

  1. Progressive
  2. Selfish
  3. Benevolent
  4. Inhumane

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of ANTIPATHY?

  1. Enmity
  2. Affection
  3. Love
  4. Good will

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of APATHETIC?

  1. Caring
  2. Concerned
  3. Refusing
  4. Emotionless

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!