Synonyms Quiz-35

1. Which is a synonym of Incredulous?

  1. unimaginative
  2. unquestionable
  3. credulous
  4. skeptical

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of Helm?

  1. corner
  2. handle
  3. head
  4. edge

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of Scavenger?

  1. worthless person
  2. kind of beetle
  3. one who mocks
  4. a bird that lives on decaying flesh

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of Cynosure?

  1. threat
  2. centre of attraction
  3. nonentity
  4. obscurity

Show Answer

Answer. b

5. Which is a synonym of Pastel?

  1. bright
  2. loud
  3. vivid
  4. light shades or colours

Show Answer

Answer. d

6. Which is a synonym of Perspicacious?

  1. unpercetive
  2. shrewd
  3. ignorant
  4. unobservant

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of Vituperate?

  1. appreciate
  2. compliment
  3. praise
  4. abuse

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of Parry?

  1. cut away bit by bit
  2. encounter
  3. confront
  4. ward off

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of Troglodyte?

  1. resembling a caveman
  2. frequented
  3. cadaverous
  4. populated

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of Anathema?

  1. love
  2. something strongly detested
  3. difficult to collect
  4. constant

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!