Synonyms Quiz-44

1. Which is a synonym of Discontented?

  1. dismembered
  2. contented
  3. dissatisfied
  4. pleased
  5. disenchanted

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of Careless?

  1. negligent
  2. attentive
  3. arrogant
  4. responsible
  5. vigilant

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of Starve?

  1. float
  2. continue
  3. be naked
  4. be hungry
  5. indulge

Show Answer

Answer. d

4. Which is a synonym of Nymph?

  1. flinch
  2. airy
  3. cheery
  4. clinch
  5. fairy

Show Answer

Answer. e

5. Which is a synonym of Bigamy?

  1. ambiguity
  2. having two wivws or husbands living
  3. biblical reference
  4. fruit of athorny shrub

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of Shortage?

  1. niggardly
  2. paucity
  3. abundance
  4. hostage
  5. sufficiency

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of Slake?

  1. agitate
  2. erase
  3. disappoint
  4. quench

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of Malaise?

  1. stagnation
  2. calmness
  3. sickness
  4. pleasure

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of Lurid?

  1. shocking
  2. modest
  3. abundant
  4. delightful

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of Doleful?

  1. cheerful
  2. mournful
  3. glad
  4. bright

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.