Synonyms Quiz-43

1. Which is a synonym of Obliterate?

  1. schedule
  2. decline
  3. initiate
  4. to blot out

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of Yammer?

  1. praise
  2. lament/ grumble
  3. compliment
  4. whimper

Show Answer

Answer. b

3. Which is a synonym of Impetuous?

  1. pleasing
  2. circumspect
  3. resourceful
  4. reflective
  5. rash

Show Answer

Answer. e

4. Which is a synonym of Coeval?

  1. of the same age
  2. counterfeit
  3. corresponding
  4. duplicate

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of Interim?

  1. internal
  2. permanent
  3. temporary
  4. continual

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of Lachrymose?

  1. impious
  2. unimpressive
  3. moist
  4. mournful

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of Incessant?

  1. co-operative
  2. discountinuous
  3. overflowing
  4. terminable
  5. continue

Show Answer

Answer. e

8. Which is a synonym of Divulge?

  1. reveal
  2. explore
  3. to strip
  4. conceal

Show Answer

Answer. a

9. Which is a synonym of Apathy?

  1. lack of confidence
  2. sympathy
  3. odd behaviour
  4. concern
  5. indifference

Show Answer

Answer. e

10. Which is a synonym of PRECARIOUS?

  1. Uncertain
  2. Dependent
  3. Right Direction
  4. Perilous

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!