Synonyms Quiz-19

1. Which is a synonym of VENOM?

  1. Praise
  2. Love
  3. Resentment
  4. Remedy

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of VANITY?

  1. Pride
  2. Modesty
  3. Bashful
  4. Uncertain

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of VALOUR?

  1. Stable
  2. Coward
  3. Heroism
  4. Fear

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of VAGRANT?

  1. Roving
  2. Stable
  3. Honoured
  4. Stubborn

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of WARY?

  1. Heedless
  2. Negligent
  3. Prudent
  4. Reckless

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of WANE?

  1. Employ
  2. Decline
  3. Rise
  4. Revive

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of WILT?

  1. Restore
  2. Revoke
  3. Revive
  4. Wither

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of WIELD?

  1. Abstain
  2. Avoid
  3. Forgo
  4. Excert

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of YOKE?

  1. Detach
  2. Harness
  3. Release
  4. Liberate

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of YELL?

  1. Shackle
  2. Hitch
  3. Whisper
  4. Shout

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *