Synonyms Quiz-20

1. Which is a synonym of YEARN?

  1. Require
  2. Extra
  3. Unwanted
  4. Muted

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of ZEST?

  1. Passive
  2. Enthusiasm
  3. Disgust
  4. Various

Show Answer

Answer. b

3. Which is a synonym of ZEALOT?

  1. Fanatic
  2. Apathy
  3. Liberal
  4. Impious

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of EXUDE?

  1. Ooze
  2. Overflow
  3. Wither
  4. Evaporate

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of PREVARICATE?

  1. Truth
  2. Early
  3. Lie
  4. Delay

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of PRECARIOUS?

  1. Safe
  2. Brittle
  3. Perilous
  4. Unsafe

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of DELEGATE?

  1. Representative
  2. Officer
  3. Member
  4. Servant

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of LETHARGY?

  1. Serenity
  2. Laxity
  3. Active
  4. Bold

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of EMACIATED?

  1. very fat
  2. very thin
  3. very small
  4. very heavy

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of CIRCUITOUS?

  1. Direct
  2. Strong
  3. Cyclic
  4. Weak

Show Answer

Answer. c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *