Synonyms Quiz-21

1. Which is a synonym of ENIGMA?

  1. Question
  2. Puzzle
  3. Answer
  4. Content

Show Answer

Answer. b

2. Which is a synonym of INCREDULOUS?

  1. Dishonest
  2. Honest
  3. Reliable
  4. Unreliable

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of VITUPERATE?

  1. Abuse
  2. Appreciate
  3. Copy
  4. Encourage

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of BRIEF?

  1. Small
  2. Short
  3. Little
  4. Limited

Show Answer

Answer. b

5. Which is a synonym of EMBEZZLE?

  1. Remunerate
  2. Clear
  3. Balance
  4. Misappropriate

Show Answer

Answer. d

6. Which is a synonym of ALERT?

  1. Intelligent
  2. Energetic
  3. Observant
  4. Watchful

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of RESOLVED?

  1. mend
  2. tangled
  3. refuse
  4. summarised

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of EMBROIL?

  1. to involve in dissension or strife
  2. to encompass
  3. to anger
  4. to bring to boiling point

Show Answer

Answer. a

9. Which is a synonym of INGENUOUS?

  1. prepare
  2. honest
  3. sly
  4. wily

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of BELLICOSE?

  1. errant
  2. amusing
  3. naval
  4. piecemeal
  5. war-like

Show Answer

Answer. e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.