Synonyms Quiz-22

1. Which is a synonym of LATENT?

  1. apparent
  2. manifest
  3. concealed
  4. obvious

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of SPORADIC?

  1. methodical
  2. continuous
  3. occasional
  4. constant

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of RESUME?

  1. complete
  2. a new start
  3. halt
  4. cease

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of MELANGE?

  1. mixture of medley
  2. optical illusion
  3. desert
  4. household

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of LETHARGY?

  1. laxity
  2. vivacity
  3. awakening
  4. vitality

Show Answer

Answer. a

6. Which is a synonym of AMELIORATE?

  1. worsen
  2. to appease
  3. aggravate
  4. to improve

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of EMULATE?

  1. deny
  2. imitate
  3. neglect
  4. question

Show Answer

Answer. b

8. Which is a synonym of UNALLOYED?

  1. misleading
  2. absolutely pure and complete
  3. counterfeit
  4. dubious

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of ENIGMATIC?

  1. puzzling
  2. obvious
  3. displeased
  4. explicit

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of PROGNOSIS?

  1. identification
  2. measurement
  3. scheme
  4. calculation

Show Answer

Answer. a

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!