Synonyms Quiz-24

1. Which is a synonym of CONTRACT?

  1. disagreement
  2. give
  3. abridge
  4. misunderstanding

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of COMPENDIUM?

  1. glossary
  2. reference
  3. unabridgement
  4. summary

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of EROTIC?

  1. unerotic
  2. frigid
  3. amorous
  4. decent

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of DIDACTIC?

  1. of the nature of teaching
  2. direct
  3. blunt
  4. in poetic metre

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of BATON?

  1. cane
  2. stick used in conducting an orchestra
  3. cargo
  4. no error

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of DRAB?

  1. cheerful
  2. interesting
  3. discouraged
  4. dull or colourless

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of SUBMERGE?

  1. underwhelm
  2. ascend
  3. to sink
  4. grow

Show Answer

Answer. c

8. Which is a synonym of SATELLITE?

  1. rules
  2. gem
  3. sparkling
  4. a servile attendant

Show Answer

Answer. d

9. Which is a synonym of INEDIBLE?

  1. edible
  2. unfit for human consumption
  3. delicious
  4. appetizing

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of VIRILE?

  1. unmanly
  2. impotent
  3. effeminate
  4. manly

Show Answer

Answer. d

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!