Synonyms Quiz-25

1. Which is a synonym of AROMATIC?

  1. unsavory
  2. fragrant
  3. stinking
  4. flavorless

Show Answer

Answer. b

2. Which is a synonym of OSTENTATIOUS?

  1. moderate
  2. plain
  3. showy
  4. noisy

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of BUOYANT?

  1. child-like
  2. down
  3. heavy-hearted
  4. light- hearted

Show Answer

Answer. d

4. Which is a synonym of PILFER?

  1. steal
  2. return
  3. receive
  4. keep

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of EMACIATED?

  1. overweight
  2. overnourished
  3. very thin
  4. chubby

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of INCITE?

  1. soothe
  2. arouse or stir up
  3. dampen
  4. prohibit

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of WIELD?

  1. to use with full effect
  2. misuse
  3. idle
  4. cease

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of ESTRANGED?

  1. unite
  2. combine
  3. mild
  4. engage
  5. separated

Show Answer

Answer. e

9. Which is a synonym of KINDRED?

  1. noncorresponding
  2. similar
  3. irrelevant
  4. dissimilar

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of UNFOLD?

  1. conceal
  2. withhold
  3. maintain
  4. elaborate

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *