Synonyms Quiz-32

1. Which is a synonym of Obscene?

  1. dirty
  2. nice
  3. friendly
  4. indecent

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of Desolate?

  1. cheerful
  2. inhabited
  3. gloomy
  4. cherished
  5. deserted

Show Answer

Answer. e

3. Which is a synonym of Infamous?

  1. magnificent
  2. notorious
  3. virtuous
  4. spurious
  5. deciduous

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of Arcane?

  1. common place
  2. outward
  3. normal
  4. secret

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of Bovine?

  1. like an ox
  2. meat extract
  3. dim-witted
  4. an expert

Show Answer

Answer. a

6. Which is a synonym of Exacerbate?

  1. wear away
  2. placate
  3. to aggravate
  4. appease

Show Answer

Answer. c

7. Which is a synonym of Notoriety?

  1. obscurity
  2. unfavourably known
  3. honor
  4. unpleasant experience

Show Answer

Answer. b

8. Which is a synonym of Festal?

  1. sad
  2. solemn
  3. merry
  4. apathetic

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of Obfuscation?

  1. to darken
  2. infer
  3. prone
  4. confusing other

Show Answer

Answer. d

10. Which is a synonym of Cavil?

  1. appreciate
  2. munch
  3. quibble
  4. amuse

Show Answer

Answer. c

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!