Synonyms Quiz-33

1. Which is a synonym of Infamous?

  1. righteous
  2. magnificent
  3. populous
  4. notorious
  5. prosperous

Show Answer

Answer. d

2. Which is a synonym of Baffle?

  1. explicate
  2. enlighten
  3. assist
  4. send away
  5. to disconcert

Show Answer

Answer. e

3. Which is a synonym of Hypothetical?

  1. calculated
  2. based on supposition
  3. methodical
  4. factual

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of Humane?

  1. kind-hearted
  2. destitute
  3. disagreeable
  4. unsympathetic

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of Mottled?

  1. dirty
  2. having splotches of colour
  3. plain
  4. unflecked

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of Homage?

  1. show respect and reverence
  2. disloyalty
  3. poverty
  4. treachery

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of Composure?

  1. assumed attitude
  2. agitation
  3. instability
  4. tranquility

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of Compound?

  1. division
  2. to put together
  3. separation
  4. to emphasise

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of Exhort?

  1. waste
  2. leave alone
  3. to give examples
  4. discourage
  5. urge

Show Answer

Answer. e

10. Which is a synonym of Bountiful?

  1. spiritual
  2. meager
  3. generous
  4. scarce
  5. wanting

Show Answer

Answer. c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!