Synonyms Quiz-34

1. Which is a synonym of Histrionic?

  1. overdramatic
  2. hypersensitive
  3. inactive
  4. historically important

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of Lest?

  1. anything but that
  2. but
  3. unless
  4. fear

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of Carcass?

  1. association
  2. soul
  3. mind
  4. dead body

Show Answer

Answer. d

4. Which is a synonym of Breach?

  1. restrict
  2. connection
  3. slander
  4. juncture
  5. break

Show Answer

Answer. e

5. Which is a synonym of Immune?

  1. disturbing
  2. unguarded
  3. exempt
  4. unprotected
  5. misfortune

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of Prowess?

  1. bravery
  2. cowardice
  3. incapacity
  4. understanding

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of Subjugate?

  1. conquer
  2. cause to wither
  3. surrender
  4. liberate

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of Hallowed?

  1. old
  2. unsanctified
  3. sacred
  4. irreligious

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of Elated?

  1. charitable
  2. disappointed
  3. respectful
  4. miserable
  5. extremely happy

Show Answer

Answer. e

10. Which is a synonym of Cache?

  1. automobile
  2. hiding place
  3. tide
  4. lock
  5. grappling hook

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.