Synonyms Quiz-10

1. Which is a synonym of HAPLESS?

  1. Fortune
  2. Luck
  3. Unfortunate
  4. Favoured

Show Answer

Answer. c

2. Which is a synonym of HAGGARD?

  1. In motion
  2. Robust
  3. Exhausted
  4. Active

Show Answer

Answer. c

3. Which is a synonym of IGNORANCE?

  1. Insolent
  2. Seizure
  3. Oblivion
  4. Unlawful

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of IMMENSE?

  1. Coarse
  2. Gignatic
  3. Bright
  4. Small

Show Answer

Answer. b

5. Which is a synonym of INVASION?

  1. Seizure
  2. Meeting
  3. Travel
  4. Assissinate

Show Answer

Answer. a

6. Which is a synonym of INVINCIBLE?

  1. Aprroved
  2. Languid
  3. Fragile
  4. Unbeatable

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of INTRIGUE?

  1. Bluntness
  2. Conspiracy
  3. Candour
  4. Sincerity

Show Answer

Answer. b

8. Which is a synonym of INVECTIVE?

  1. Cowardly
  2. Derived
  3. Accusation
  4. Approval

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of INQUISTIVE?

  1. Curious
  2. Distracted
  3. Ignorant
  4. Observe

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of INDIGNAION?

  1. Happiness
  2. Spiritual
  3. Baised
  4. Resentment

Show Answer

Answer. d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.