Synonyms Quiz-11

1. Which is a synonym of INCONGRUOUS?

  1. Absurd
  2. Consistent
  3. Humility
  4. Hypocritical

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of IMPUTE?

  1. Indict
  2. Excuse
  3. Vindicate
  4. Support

Show Answer

Answer. a

3. Which is a synonym of IMBECILE?

  1. Wise
  2. Senile
  3. Strong
  4. Sane

Show Answer

Answer. b

4. Which is a synonym of IGNOMINIOUS?

  1. Astute
  2. Stately
  3. Disgraceful
  4. Dignified

Show Answer

Answer. c

5. Which is a synonym of JUSTIFY?

  1. Hostile
  2. Excuse
  3. Linking
  4. Vicious

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of JUVENILE?

  1. Merciful
  2. Famous
  3. Nasty
  4. Adolescent

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of JUBILANT?

  1. Rejoicing
  2. Gloomy
  3. Sad
  4. Tired

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of JADED?

  1. Sad
  2. Fatigued
  3. Honest
  4. Simple

Show Answer

Answer. b

9. Which is a synonym of JEJUNE?

  1. Flexible
  2. Morose
  3. Piquant
  4. Dull

Show Answer

Answer. d

10. Which is a synonym of KINDRED?

  1. Merry
  2. Relative
  3. Dissimilar
  4. Disparate

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *