Synonyms Quiz-12

1. Which is a synonym of KNAVE?

  1. Dishonest
  2. Innocent
  3. Idealist
  4. Onerous

Show Answer

Answer. a

2. Which is a synonym of KNELL?

  1. Dense
  2. Suppress
  3. Reconstruction
  4. Difficult

Show Answer

Answer. b

3. Which is a synonym of KNOTTY?

  1. Difficult
  2. Flexible
  3. Entice
  4. Sane

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of LETHAL?

  1. Boor
  2. Famous
  3. Noxious
  4. Infamous

Show Answer

Answer. c

5. Which is a synonym of LOATHSOME?

  1. Hateful
  2. Admirer
  3. Curious
  4. Proprietor

Show Answer

Answer. a

6. Which is a synonym of LUSCIOUS?

  1. Tart
  2. Sharp
  3. Sour
  4. Palatable

Show Answer

Answer. d

7. Which is a synonym of LINGER?

  1. Dart
  2. Hasten
  3. Quick
  4. Delay

Show Answer

Answer. d

8. Which is a synonym of LAMENT?

  1. Regret
  2. Compassion
  3. Amuse
  4. Enliven

Show Answer

Answer. a

9. Which is a synonym of LAG?

  1. Compact
  2. Spurt
  3. Dawdle
  4. Quicken

Show Answer

Answer. c

10. Which is a synonym of LACONIC?

  1. Lively
  2. Brief
  3. Detailed
  4. Wordy

Show Answer

Answer. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.