Synonyms Quiz-13

1. Which is a synonym of MALEVOLENT?

  1. Mankind
  2. Vicious
  3. Coupling
  4. Resonable

Show Answer

Answer. b

2. Which is a synonym of MEAGRE?

  1. Largest
  2. Mirage
  3. Oblivion
  4. Scanty

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of MELANCHOLY?

  1. Excited
  2. Happy
  3. Unhappy
  4. Joyous

Show Answer

Answer. c

4. Which is a synonym of MODEST?

  1. Quiet
  2. Shortlived
  3. Gignatic
  4. Rough

Show Answer

Answer. a

5. Which is a synonym of MYTHICAL?

  1. Loyal
  2. Imaginary
  3. Facts
  4. Hidden

Show Answer

Answer. b

6. Which is a synonym of MUTINOUS?

  1. Submissive
  2. Insurgent
  3. Faithful
  4. Loyal

Show Answer

Answer. b

7. Which is a synonym of MURKY?

  1. Dusky
  2. Bright
  3. Radiant
  4. Shining

Show Answer

Answer. a

8. Which is a synonym of MOLEST?

  1. Harass
  2. Soothe
  3. Comfort
  4. Reserved

Show Answer

Answer. a

9. Which is a synonym of METTLE?

  1. Culpable
  2. Courage
  3. Timidity
  4. Diffident

Show Answer

Answer. b

10. Which is a synonym of NOXIOUS?

  1. Stable
  2. Soothe
  3. Pernicious
  4. Healing

Show Answer

Answer. c

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!