Synonyms Quiz-14

1. Which is a synonym of NONCHALANT?

  1. Scrupulous
  2. Heedless
  3. Vigilant
  4. Attentive

Show Answer

Answer. b

2. Which is a synonym of NIMBLE?

  1. Languid
  2. Tardy
  3. Dull
  4. Prompt

Show Answer

Answer. d

3. Which is a synonym of NEFARIOUS?

  1. Unlawful
  2. Lawful
  3. Alert
  4. Pleasing

Show Answer

Answer. a

4. Which is a synonym of NAUSEOUS?

  1. Sweet
  2. Foster
  3. Worthy
  4. Unsavoury

Show Answer

Answer. d

5. Which is a synonym of NUISANCE?

  1. Recent
  2. Smear
  3. Trouble
  4. Vicious

Show Answer

Answer. c

6. Which is a synonym of OBLIVIOUS?

  1. Negligent
  2. Intelligent
  3. Mortality
  4. Tribute

Show Answer

Answer. a

7. Which is a synonym of ORATOR?

  1. Rude
  2. Speaker
  3. Listener
  4. Little

Show Answer

Answer. b

8. Which is a synonym of OVERWROUGHT?

  1. Unlawful
  2. Composed
  3. Intense
  4. Cool

Show Answer

Answer. c

9. Which is a synonym of OSTENTATION?

  1. Vaunt
  2. Economy
  3. Constraint
  4. Shady

Show Answer

Answer. a

10. Which is a synonym of ORDAIN?

  1. Dim
  2. Revoke
  3. Order
  4. Loyal

Show Answer

Answer. c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Academicseasy
error: Content is protected !!